ČeskyČesky
Cena celkem: 0,- Kč
 

Okatsune 301 sklízecí nůžky se zakřivenými čepelemi

Cena: 399,- Kč

Dostupnost: OVĚŘIT DOSTUPNOST

Okatsune 301 Okatsune 301 - sklízecí nůžky se zakřivenými čepelemi
Okatsune 301 jsou profesionální nůžky navržené speciálně pro šetrnou sklizeň ovoce a zeleniny. Díky krátké zakřivené čepeli o délce 25 mm umožňují práci i ve velmi těsném prostoru bez rizika poškození okolních plodů nebo stonků.

Přesné střihy za každých podmínek
Speciálně tvarované čepele výrazně snižují možnost poškození úrody při sklizni, ať už jde o citrusy, hrozny, rajčata nebo jinou plodovou zeleninu. Při sklizni doporučujeme vést špičku nůžek směrem od plodu, čímž zajistíte maximální bezpečnost pro rostlinu i plod.
Díky jemné zakřivené špičce jsou nůžky oblíbené také u řemeslníků, kteří pracují s pedigem, proutím nebo jinými přírodními materiály. Umožňují totiž přesné zastřižení přímo u hotové části výrobku – bez narušení okolního tvaru.
Jednoduchá konstrukce, nízká hmotnost a čepele broušené ve dvou úhlech zaručují hladký průběh střihu bez větší námahy. Nůžky nejsou určeny pro stříhání silnějších větví – pro tyto účely doporučujeme využít jednoruční nůžky Okatsune 103.
Mistrovská kvalita
Čepele nůžek Okatsune jsou vyrobeny z výjimečně kvalitní japonské oceli Izumo Yasugi, která je proslulá vysokým obsahem uhlíku. Pomocí unikátní technologie kalení a temperování dosahuje tvrdosti 60–61 HRC podle Rockwellovy stupnice, což je úroveň srovnatelná se samurajskými meči. Díky tomu si čepele dlouho zachovávají ostrost, vyžadují jen minimální údržbu a při střihu vynakládáte minimum energie. Výsledkem je hladký, čistý řez bez drcení.

Více než 80 let dokonalého řemesla
Značka Okatsune má kořeny hluboko v japonské tradici. Založena byla mistrem kovářem Tsuneichi Okanem ve 40. letech 20. století. Jeho know-how, které kladlo důraz na preciznost a kvalitu zpracování, se postupně předávalo z generace na generaci a dnes je Okatsune uznávanou značkou nejen v Japonsku, ale i po celém světě.
Dnes výroba stále probíhá výhradně v oblasti Izumo – kolébce japonské metalurgie – a to za použití tradičních metod a lokálních surovin, jako je železný písek Izumo iron sand. Každý výrobek prochází ruční kontrolou kvality a nese v sobě stopu poctivého řemesla.
 
 
Případné bezpečnostní pokyny, výstrahy a upozornění jsou součástí návodu k obsluze.
Kontaktní údaje výrobce / dovozce / zplnomocněného zástupce výrobce v EU:
Okatsune Europe
Spectrum 38, 4706 NM Roosendaal, Netherlands
email: hello@okatsune-europe.com

Momentálně vyprodáno
Délka čepele (mm) 25
Hmotnost (Kg): 0.11
Rozměry (cm): 16 x 0 x 0
Obj. č.: KST301

Okatsune 301 - sklízecí nůžky se zakřivenými čepelemi


Okatsune 301 jsou profesionální nůžky navržené speciálně pro šetrnou sklizeň ovoce a zeleniny. Díky krátké zakřivené čepeli o délce 25 mm umožňují práci i ve velmi těsném prostoru bez rizika poškození okolních plodů nebo stonků.



Přesné střihy za každých podmínek


Speciálně tvarované čepele výrazně snižují možnost poškození úrody při sklizni, ať už jde o citrusy, hrozny, rajčata nebo jinou plodovou zeleninu. Při sklizni doporučujeme vést špičku nůžek směrem od plodu, čímž zajistíte maximální bezpečnost pro rostlinu i plod.


Díky jemné zakřivené špičce jsou nůžky oblíbené také u řemeslníků, kteří pracují s pedigem, proutím nebo jinými přírodními materiály. Umožňují totiž přesné zastřižení přímo u hotové části výrobku – bez narušení okolního tvaru.


Jednoduchá konstrukce, nízká hmotnost a čepele broušené ve dvou úhlech zaručují hladký průběh střihu bez větší námahy. Nůžky nejsou určeny pro stříhání silnějších větví – pro tyto účely doporučujeme využít jednoruční nůžky Okatsune 103.


Mistrovská kvalita


Čepele nůžek Okatsune jsou vyrobeny z výjimečně kvalitní japonské oceli Izumo Yasugi, která je proslulá vysokým obsahem uhlíku. Pomocí unikátní technologie kalení a temperování dosahuje tvrdosti 60–61 HRC podle Rockwellovy stupnice, což je úroveň srovnatelná se samurajskými meči. Díky tomu si čepele dlouho zachovávají ostrost, vyžadují jen minimální údržbu a při střihu vynakládáte minimum energie. Výsledkem je hladký, čistý řez bez drcení.



Více než 80 let dokonalého řemesla


Značka Okatsune má kořeny hluboko v japonské tradici. Založena byla mistrem kovářem Tsuneichi Okanem ve 40. letech 20. století. Jeho know-how, které kladlo důraz na preciznost a kvalitu zpracování, se postupně předávalo z generace na generaci a dnes je Okatsune uznávanou značkou nejen v Japonsku, ale i po celém světě.


Dnes výroba stále probíhá výhradně v oblasti Izumo – kolébce japonské metalurgie – a to za použití tradičních metod a lokálních surovin, jako je železný písek Izumo iron sand. Každý výrobek prochází ruční kontrolou kvality a nese v sobě stopu poctivého řemesla.


 


 


Případné bezpečnostní pokyny, výstrahy a upozornění jsou součástí návodu k obsluze.


Kontaktní údaje výrobce / dovozce / zplnomocněného zástupce výrobce v EU:


Okatsune Europe


Spectrum 38, 4706 NM Roosendaal, Netherlands


email: hello@okatsune-europe.com