ČeskyČesky
Cena celkem: 0,- Kč
 
Akce
Doprava zdarma

Garland Oliver třímístná zahradní lavice z borovice

Cena: 2 899,- Kč

Doporučená cena: 4 142,- Kč Ušetříte 1 243,- Kč

Dostupnost: OVĚŘIT DOSTUPNOST

Oliver Oliver - třímístná zahradní lavice
Pohodlně se usaďte. Třímístná polohovatelná lavice ze severské borovice je velice pevná díky kvalitnímu hustému dřevu a kování, které můžete v průběhu času postupně dotahovat jak budete potřebovat. • 3 místná lavice 150 cm • 3x mořeno/cappuccino
Materiál:
• Zima, chlad, vítr, to vše zocelilo borovice v severských zemích. Díky jejich těžkému životu tyto borovice rostou mnohem pomaleji než u nás a proto severské borovice vytváří velmi husté letokruhy, a tím vzniká pevnější a odolnější struktura než např. levná, rychle rostoucí tropická dřeva, jako např. merranti či akácie. • Nábytek ze severské borovice je odolnější a trvanlivější a vydrží tak delší dobu. Borovice je dřevo, které vynikne pod jakoukoliv dřevěnou pergolou a skvěle se hodí do našich chat, chalup či roubenek. • Náš nábytek ze severské borovice je navíc opatřen kvalitním kováním se speciálními šrouby, které můžete postupně v průběhu času, jak dřevo pracuje, dotahovat. Nábytek je ošetřen unikátní technologií, při které se barva do dřeva napouští ve třech vrstvách, takže Vám vydrží ještě déle.

Produkt již není v nabídce
Hmotnost (Kg): 18.00
Rozměry (cm): 75 x 167 x 96
Rozměry balení (cm): 81 x 154 x 14.5
Obj. č.: 500353-8

Oliver - třímístná zahradní lavice


Pohodlně se usaďte. Třímístná polohovatelná lavice ze severské borovice je velice pevná díky kvalitnímu hustému dřevu a kování, které můžete v průběhu času postupně dotahovat jak budete potřebovat.

• 3 místná lavice 150 cm
3x mořeno/cappuccino


Materiál:


• Zima, chlad, vítr, to vše zocelilo borovice v severských zemích. Díky jejich těžkému životu tyto borovice rostou mnohem pomaleji než u nás a proto severské borovice vytváří velmi husté letokruhy, a tím vzniká pevnější a odolnější struktura než např. levná, rychle rostoucí tropická dřeva, jako např. merranti či akácie.
• Nábytek ze severské borovice je odolnější a trvanlivější a vydrží tak delší dobu. Borovice je dřevo, které vynikne pod jakoukoliv dřevěnou pergolou a skvěle se hodí do našich chat, chalup či roubenek.
• Náš nábytek ze severské borovice je navíc opatřen kvalitním kováním se speciálními šrouby, které můžete postupně v průběhu času, jak dřevo pracuje, dotahovat. Nábytek je ošetřen unikátní technologií, při které se barva do dřeva napouští ve třech vrstvách, takže Vám vydrží ještě déle.